Enköpings SK förlorade mot Kalix
Hockeyettan

Kalix knep segern i målmässigt jämn match mot Enköping

Det blev uddamålsseger för bortalaget Kalix i matchen mot Enköping i Bahcohallen. Laget vann lördagens match i Vårettan norra herr med 3-2 (1-1, 2-0, 0-1).

Första perioden var jämn. Kalix inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Mack Keryluck efter 1.01, men Enköping kvitterade genom Robin Nilsson efter 16.09. I andra perioden var Kalix starkast och gick från 1-1 till 1-3 genom två snabba mål i mitten av perioden av Albin Säteri och Marcus Nilsson. 7.57 in i tredje perioden slog Tobias Smids till på pass av Lucas Lagerstedt och Maximilian Popovic och reducerade för Enköping. Men mer än så orkade Enköping inte med.

Det här var Enköpings fjärde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Kalix tredje uddamålsseger.

För hemmalaget betyder resultatet sjätte plats i tabellen. Kalix är på fjärde plats.

Enköping tar sig an Clemensnäs i nästa match hemma söndag 4 februari 14.00. Kalix möter samma dag 16.00 Surahammar borta.