Mora förlorade mot Almtuna
J20 Nationell

Almtuna besegrade Mora med 4-1

Almtuna vann borta mot Mora i J20 Nationell forts herr. Matchen på lördagen slutade 1-4 (0-0, 1-3, 0-1).

– Vi gav bort ett par mål med mjukt spel och dåliga beslut. Det räckte för att AIS skulle komma härifrån med 3 poäng, kommenterade Moras tränare Erik Johansson efter matchen.

Mora tog ledningen efter 20 minuters spel, genom Kalle Kratz assisterad av Ludwig Laband och Felix Johansson. Almtuna vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 1-0 till 1-3 i andra perioden. 17.50 in i tredje perioden slog Adrian Zetterberg till och ökade ledningen för Almtuna. 1-4-målet blev matchens sista.

Moras nya tabellposition är nionde plats, medan Almtuna är på fjärde plats.

Söndag 4 februari spelar Mora hemma mot AIK 10.00 och Almtuna mot VIK Hockey J20 borta 13.00 i ABB Arena Nord.