Söderhamn/Ljusne HC förlorade mot Malung
Hockeytvåan

Malung klart för Alltvåan efter seger mot Söderhamn/Ljusne

Efter seger, 3-2 (0-0, 1-1, 2-1), på bortaplan mot Söderhamn/Ljusne står det klart att Malung efter en bra säsong i hockeytvåan västra A herr är klart för Alltvåan.

Viktor Olsson slog till med bara 28 sekunder kvar av matchen och blev matchhjälte med sitt 3-2-mål.

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. Söderhamn/Ljusne gjorde 1-0 genom Sampo Joro efter 2.58 i andra perioden.

Malung kvitterade till 1-1 genom Gabriel Olsson med 2.5 kvar att spela av perioden. Efter 11.15 i tredje perioden gjorde Malung 1-2 genom Gabriel Lissel.

Efter 13.08 av matchen kunde Hayden Fast gjorde 2-2 för Söderhamn/Ljusne.

Malung kunde dock avgöra till 2-3 med 28 sekunder kvar av matchen genom Viktor Olsson.

Söderhamn/Ljusne har två vinster och tre förluster och 10–15 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Malung har tre vinster och två förluster och 19–11 i målskillnad. Det här var Söderhamn/Ljusnes andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Malungs femte uddamålsseger.

Med tre omgångar kvar är Söderhamn/Ljusne på sjätte plats i tabellen, och Malung är på andra plats.

Söderhamn/Ljusne möter Skedvi/Säter i nästa match borta fredag 9 februari 19.00. Malung möter samma dag Valbo hemma.