Kvarnsvedens GoIF IK vann mot Vansbro AIK IK

Kvarnsveden avgjorde i förlängningen mot Vansbro

Det blev en riktigt tajt match när Kvarnsveden tog emot Vansbro i hockeytrean Dalarna. Matchen avgjordes först i förlängningen där hemmalaget var starkast, och segerresultatet blev därmed 8-7 (2-4, 4-3, 1-0, 1-0). Stor matchhjälte 23 sekunder in i förlängningen blev Isac Larsson som satte det avgörande målet.

I första perioden var det Vansbro som var starkast. Laget vann perioden med 2-4.

Kvarnsveden hade greppet över spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 4-3 och ställningen efter två perioder var 6-7.

4.19 in i tredje perioden slog Philip Ohlsson till framspelad av Hampus Torstensson och kvitterade för Kvarnsveden.

Laget avgjorde matchen med -1.37 kvar att spela genom Isac Larsson på pass av Christoffer Björklund.

Vansbros Anton Berg stod för fem poäng, varav två mål, Martell Hillgren gjorde tre mål och ett assist och Tobias Ersbjörs hade fyra assists. Oskar Hagberg gjorde två mål och totalt fyra poäng för Kvarnsveden, Isac Larsson gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål och Oliver Vestberg gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

Det här var Kvarnsvedens tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Vansbros andra uddamålsförlust.

Med en omgång kvar är Kvarnsveden på femte plats i tabellen, medan Vansbro är på nionde plats.

I nästa match, fredag 9 februari, har Kvarnsveden Ockra hemma i Borlänge Ishall 19.15, medan Vansbro spelar hemma mot Häradsbygden 19.00.