Hallsberg Hockey vann mot Fagersta AIK

Hallsberg Hockey vann – efter Daniel Lindbergs hattrick

Daniel Lindberg stod för tre mål när Hallsberg Hockey vann mot Fagersta på hemmaplan i hockeytvåan västra B herr. Till slut blev det 4-1 (2-0, 0-0, 2-1). Cristian Dalmo gjorde också ett mål för segrarna, enda målskytt för Fagersta blev Karl Hassel.

– Tycker vi gjorde en mycket stabil insats i 60 minuter. Daniel var bra och det ska han ju vara, kommenterade Hallsberg Hockeys tränare Gunnar Lejdborg.

Fagerstas tränare Mathias Morén:

– Vi var inte alls där idag, kort med folk och inte med från start. Lamt och energilöst. Tredje perioden kommer vi upp i spelet, men det räcker inte till.

I lagens senaste möte såg det annorlunda ut, då vann Fagersta med hela 6-1.

I början av matchen var Hallsberg Hockey starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två mål av Daniel Lindberg i mitten av perioden. Efter 20.33 i andra perioden nätade Daniel Lindberg ännu en gång, på pass av Martin Modigs och gjorde 3-0. Efter 12.58 av matchen kunde Karl Hassel göra 3-1 för Fagersta.

Hallsberg Hockey kunde dock avgöra till 4-1 med 28 sekunder kvar av matchen genom Cristian Dalmo.

Hallsberg Hockeys Daniel Lindberg gjorde tre mål.

Med tre omgångar kvar är Hallsberg Hockey på femte plats i tabellen, och Fagersta är på fjärde plats.

På fredag 9 februari 19.00 spelar Hallsberg Hockey hemma mot Guldsmedshyttan, och Fagersta hemma mot Hallstahammar.