Vännäs HC förlorade mot Clemensnäs HC

Samuel Bergmark tvåmålsskytt för Clemensnäs i segern mot Vännäs

Clemensnäs vann mötet med Vännäs borta med 5-1 (1-0, 2-0, 2-1) på onsdagen i Vårettan norra herr.

Clemensnäs huvudtränare Kim Lundgren om matchen:

– En bra bortamatch där målet var 3p och de lyckades vi med. Bra jobbat av alla!!

Clemensnäs startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 20 sekunder slog Liam Nilsson till. I andra perioden var Clemensnäs starkast och gick från 0-1 till 0-3 genom två snabba mål i mitten av perioden av Melker Gustavsson och Sebastian Palukka. Efter 12.39 i tredje perioden ökade Clemensnäs på till 0-4 genom Samuel Bergmark.

Efter 15.00 av matchen kunde William Ericsson göra 1-4 för Vännäs.

Clemensnäs kunde dock avgöra till 1-5 med 1.2 kvar av matchen genom Samuel Bergmark.

Sebastian Palukka gjorde ett mål för Clemensnäs och spelade fram till två mål.

Vännäs har en vinst och fyra förluster och 16–27 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Clemensnäs har två vinster och tre förluster och 14–18 i målskillnad.

Clemensnäs ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Vännäs är på tionde och sista plats.

Vännäs tar sig an Örnsköldsvik Hockey i nästa match hemma söndag 4 februari 16.00. Clemensnäs möter Surahammar borta lördag 3 februari 16.00.