Mörrum förlorade mot Borås
Hockeyettan

Borås vände underläge och vann

Borås låg under inför sista perioden i bortamatchen i Vårettan södra herr mot Mörrum. Men laget vände underläget, och vann, med 5-3 (1-2, 1-1, 3-0) i onsdagens match i Jössarinken.

Mörrum startade matchen vassast. Laget ryckte åt sig en 2-0-ledning genom mål av Samuel Wälimaa och Edvin Hansson innan Borås svarade och gjorde 2-1 genom Oliver Ödman-Hadzinikolic. Mörrum gjorde 3-1 genom Marcus Paulsson efter 10.13 i andra perioden.

Efter 11.42 av perioden kunde Matias Sointu göra 3-2 för Borås. Borås gjorde dock tre raka mål i tredje perioden och gick från underläge 3-2 till ledning med 3-5. 3-4-målet kom med bara 03.16 kvar att spela. Och med 01.23 kvar kom också 3-5.

Borås ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Mörrum är på fjärde plats.

På söndag 4 februari 16.00 spelar Mörrum borta mot Segeltorp, och Borås borta mot Mjölby.