Strömsbro IF vann mot Hudiksvalls HC

Målfest när Strömsbro krossade Hudiksvall i Testebo Arena

Strömsbro hade inga problem med Hudiksvall i J20 Region väst herr, och vann hemma med 6-0 (1-0, 2-0, 3-0). Senast lagen möttes vann Hudiksvall med 6-3.

– Laginsats rakt igenom! Tycker att alla höll en hög nivå och vi tröttar ut Hudiksvall ju längre matchen gick! Nu gäller det att bara bygga vidare på detta, kommenterade Strömsbros tränare Rasmus Martinsson.

Strömsbro tog ledningen efter 15.33, genom Tom Wikman assisterad av Felix Jansson och Remi Morris. I andra perioden var Strömsbro starkast och gick från 1-0 till 3-0 genom mål av Helmer Högqvist och Fabian Fahlstedt. Strömsbro fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-0. Målen i sista perioden gjordes av Adam Bendrik, Tom Wikman och Angelo Lundvik.

Strömsbros Remi Morris hade tre assists.

Med fyra omgångar kvar är Strömsbro på femte plats i tabellen, medan Hudiksvall är på sjunde plats.

Strömsbro tar sig an BIK Karlskoga J20 i nästa match borta lördag 3 februari 12.00. Hudiksvall möter samma dag 16.40 Borlänge hemma.