Vännäs förlorade mot IF Sundsvall Hockey
J18 Region

Sundsvalls fina svit håller i sig efter 6-5 mot Vännäs

Sundsvall fortsätter starkt i J18 Region norr fortsättning herr. När laget mötte Vännäs borta i Vännäs Ishall på söndagen kom ännu en seger. Laget vann med 6-5 (2-1, 4-2, 0-2). I och med detta har Sundsvall fyra segrar i rad.

Vännäs tränare Mikael Sigrén tyckte till om matchen:

– Tycker att vi ägde matchen över hela 60 minuter, men på grund av individuella misstag så släppte vi in målen som tyvärr straffade oss! Men sjukt stolt över killarna som krigade tillbaka men tyvärr räckte det inte hela vägen! Vill ge ett extra plus till Kevin Fransson, Edward Erngren och Albin Carlsson!

Första perioden var jämn. Vännäs inledde bäst och tog ledningen genom Wilmer Lundquist efter 5.28, men Sundsvall kvitterade genom Mille Abrahamsson. Och Sundsvall hann också ta ledningen, genom Oliver Ahlin. Sundsvall var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 2-4 och ställningen efter två perioder var 3-6.

I tredje perioden var det i stället Vännäs som hade greppet. Laget vann perioden med 2-0 men Sundsvall kunde hålla undan och vinna matchen med 6-5.

Vännäs Albin Carlsson stod för ett mål och två assists.

Det här var Vännäs andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Sundsvalls andra uddamålsseger.

Vännäs har nu fyra poäng efter tre spelade matcher, medan Sundsvall har tolv poäng efter fem matcher.

I nästa omgång har Vännäs Piteå borta i Isstadion LF Arena, onsdag 31 januari 19.00. Sundsvall spelar hemma mot Piteå lördag 3 februari 18.45.