Enköpings SK förlorade mot Strömsbro
Hockeyettan

Strömsbro segrade i toppmötet mot Enköping

Det var toppmatch i Vårettan norra herr under söndagen när Enköping tog emot serieledande Strömsbro. Strömsbro vann matchen med 5-2 (2-1, 2-0, 1-1).

Strömsbros sportchef Johan Wennberg:

– Vi gör en riktigt stabil insats hela matchen och vinner rättvist. Vi ger inte motståndarna någon möjlighet alls att få till något. Nu har vi två hemmamatcher nästa helg. Bara att fortsätta på detta spår. Vi är riktigt bra nu.

Strömsbro har nu åtta raka segrar. Enköping har fyra förluster i rad.

Strömsbro startade matchen vassast. Laget ryckte åt sig ledningen med 0-2, genom mål av Joel Holmli och Mikael Hansson innan Enköping svarade och gjorde 2-1 genom Wilmer Lindblad. Strömsbro startade andra perioden bäst och gick från 1-2 till 1-4 genom två snabba mål tidigt i perioden av Adam Dahlström och Joel Holmli. Enköping reducerade dock till 2-4 genom Axel Knudsen efter 12.18 av matchen.

Strömsbro kunde dock avgöra till 2-5 med 1.48 kvar av matchen genom Joel Holmli.

Joel Holmli gjorde tre mål för Strömsbro och spelade dessutom fram till ett mål.

Det här betyder att Enköping är kvar på tredje plats, och att Strömsbro fortfarande leder serien. Strömsbro var åtta i tabellen för 30 dagar sedan, men har fått ett lyft.

Enköping tar sig an Falu IF i nästa match borta onsdag 31 januari 19.00. Strömsbro möter Falu IF hemma lördag 3 februari 16.00.