Gimo IF HC vann mot Nynäshamns IF HC

Formstarka Gimo tog ny seger mot Nynäshamn

Gimo är svårstoppade för tillfället. När laget mötte Nynäshamn hemma i Gimo Ishall på söndagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 3-2 (1-0, 0-2, 2-0) innebär att Gimo nu har tre segrar i följd i Hockeytrean östra fortsättningsserie, efter att tidigare haft en tuff trend.

– Grymt skönt, en riktig krigarinsats från hela laget. Såg mörkt ut i morse med endast 12 spelare tillgängliga på grund av skador och sjukdomar. Men vi fick lösa det med hjälp från våra grannar i Östhammar då vi fick låna 3 spelare Marcus Pettersson, Emil Myhrberg och Fabian Mattsson som alla gör en grymt bra insats, kommenterade Gimos tränare Christoffer Andersson.

Carl Melander blev matchhjälte med sitt avgörande 3-2-mål 12.40 in i tredje perioden.

Gimo tog ledningen efter 13.56, genom Marcus Pettersson assisterad av Carl Melander och Adam Säteri. Efter 6.46 i andra perioden slog Alexander Byhlin till, på pass av Oliver Arnberg och Emil Bruselius och kvitterade för Nynäshamn.

Oskar Amnér gjorde dessutom 1-2 efter 17.24 framspelad av Philp Igglund Igglund och Niklas Gillenfalk.

5.46 in i tredje perioden nätade Gimos Johan Mohlin framspelad av Carl Melander och Elias Grehn och kvitterade för Gimo.

Efter 12.40 slog Carl Melander till på pass av Johan Mohlin och avgjorde matchen.

Carl Melander gjorde ett mål för Gimo och två målgivande passningar.

Det här var Gimos andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Nynäshamns andra uddamålsförlust.

Det här betyder att Gimo ligger kvar på sjätte plats i tabellen, och Nynäshamn på fjärde plats.

Tisdag 30 januari spelar Gimo hemma mot Solna 19.30 och Nynäshamn mot Österåker borta 20.00 i Österåker Sportcentrum.