Hammarby IF vann mot Sudrets HC

Viktor Burman fixade segern för Hammarby i matchen mot Sudret

Det blev ett hattrick för Hammarbys Viktor Burman i matchen mot Sudret i hockeytvåan östra herr. Hammarby vann på hemmaplan med 6-3 (1-2, 1-0, 4-1). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Pontus Okerblad Westin 2 och Måns Hallén Seppänen, målen för Sudret gjordes av Oskar Weström 2 och Adam Lingström.

Segern var Hammarbys fjärde på de senaste fem matcherna.

Gästerna Sudret startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 2.00 slog Oskar Weström till på pass av Joel Thorén och Hugo Lindby.

Hammarby kvitterade till 1-1 snabbt. Efter 4.30 slog Pontus Okerblad Westin till assisterad av Alex Mattsson och Hampus Bartholdsson.

Sudret tog ledningen på nytt efter 5.14, när Oskar Weström återigen slog till.

Efter 13.37 i andra perioden slog Viktor Burman till, på pass av William Ehn och Jonathan Queckfeldt och kvitterade för Hammarby. Hammarby förde spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med 4-1 och matchen med 6-3.

Hammarbys Viktor Burman gjorde tre mål.

Det här betyder att Hammarby ligger kvar på 13:e plats i tabellen, och Sudret på 15:e plats.

I nästa omgång har Hammarby Åker/Strängnäs borta i Åkers Ishall, tisdag 30 januari 19.00. Sudret spelar borta mot Lidingö söndag 28 januari 13.30.