SSK vann mot Troja/Ljungby
HockeyAllsvenskan södra

Svårstoppade SSK fortsätter vinna – 5-0 mot Troja/Ljungby

Det blev 5-0 (1-0, 3-0, 1-0) hemma mot Troja/Ljungby på lördagen och därmed också den femte raka segern i HockeyAllsvenskan södra för SSK. Det innebär också att Troja/Ljungby åkte på femte raka förlusten.

SSK:s tränare Robert Johansson:

– Solid laginsats idag. Vi tar 63 skott och släpper till 11 och Lollo får hålla nollan. Vi har jobbat och pratat mycket om vår forecheck och spelet utan puck, riktigt kul att se just de detaljerna fungerade riktigt bra idag. Ny chans i morgon där vi hoppas på bra stöd från läktaren.

SSK tog ledningen efter 9.03, genom Hunter Mosher framspelad av Pia Pren och Vanessa Lindström. SSK startade andra perioden bäst och gick från 1-0 till 4-0 genom mål av Julia Skret, Pia Pren och Emily Curlett. SSK gjorde också 5-0 genom Pia Pren assisterad av Beatrice Hjälm och Hunter Mosher efter 6.35 i tredje perioden. Det fastställde slutresultatet till 5-0.

Pia Pren gjorde två mål för SSK och ett målgivande pass och Hunter Mosher stod för ett mål och två assists.

Det här betyder att SSK ligger kvar på tredje plats i tabellen, och Troja/Ljungby på femte plats.

Lagen möts igen i Scaniarinken, söndag 28 januari 12.00.