Huddinge IK förlorade mot Tyresö Hanviken Hockey

Straffar avgjorde när Tyresö Hanviken Hockey vann mot Huddinge

Huddinge tog emot Tyresö Hanviken Hockey hemma i en riktigt jämn match i J20 Region öst fortsättning herr. Efter ordinarie matchtid var matchen oavgjord, lika så efter förlängningen, och först i straffläggningen kunde bortalaget avgöra till 3-2 (2-1, 0-0, 0-1, 0-0, 1-0). Måns Pettersson blev hjälte i straffläggningen.

Segern var Tyresö Hanviken Hockeys femte på de senaste sex matcherna, och fjärde bortasegern i rad.

Tyresö Hanviken Hockey tog ledningen efter 13.56, genom Måns Pettersson på pass av Liam Fors och Victor Englund.

Huddinge kvitterade till 1-1 efter 16.01, när Axel Klingvall hittade rätt.

Tyresö Hanviken Hockey tog ledningen på nytt efter 18.39, när Felix Eriksson fick träff assisterad av Lukas Holmgren och Johan Karlsson.

Andra perioden blev mållös. 3.28 in i tredje perioden nätade Huddinges Filip Larsson och kvitterade för Huddinge.

Fjärde perioden blev mållös.

Det här var Huddinges tredje uddamålsförlust den här säsongen.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Huddinge på femte plats och Tyresö Hanviken Hockey på andra plats. Så sent som den 2 januari låg Huddinge på nionde plats i tabellen.

Nästa gång lagen spelar i serien är måndag 29 januari. Då möter Huddinge Hammarby J20 i Kärrtorps IP 19.30. Tyresö Hanviken Hockey tar sig an Wings Arlanda hemma 19.40.