Team Härnösand HC vann mot Svegs IK

Stark seger för Team Härnösand i toppmatchen mot Sveg

Det var två topplag som möttes i hockeytrean Jämtland/Härjedalen på lördagen. Och det slutade med seger för hemmalaget Team Härnösand, som besegrade Sveg med 7-4 (3-2, 3-1, 1-1).

– Vi sparade säsongens bästa match till den sista. En mycket stark laginsats där ingen föll ur ramen när vi besegrade seriesegraren Sveg. En jämn och tuff match där vi var det lite bättre laget. Ett extra plus till Mattias Undin som gjorde hattrick, kommenterade Team Härnösands tränare Daniel Gustavsson.

I första perioden var det Team Härnösand som var starkast. Laget vann perioden med 3-2.

Team Härnösand tog kommandot i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.17 genom Emil Hellström, och gick upp till 5-2 innan Sveg svarade.

Till slut blev det 6-3 till Team Härnösand. Tredje perioden slutade 1-1 och Team Härnösand vann matchen med 7-4.

Team Härnösands Mattias Undin gjorde tre mål och Benjamin Staaf stod för två mål och ett assist.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Team Härnösand slutar på tredje plats, och Sveg på första plats.