Malmö vann mot Team Uppsala

Storseger för Malmö hemma mot Team Uppsala

Malmö hade en riktig målfest när man besegrade Team Uppsala hemma i Malmö Isstadion i HockeyAllsvenskan södra. Malmö vann med hela 7-1 (2-0, 2-0, 3-1).

I början av matchen var Malmö starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Natalie Perry och Annie Svärd. Malmö stod därefter för tre raka mål i andra perioden när laget gick från 2-0 till 5-0 på bara 8.09. Malmö gjorde två snabba mål i tredje perioden och gick från 5-0 till 7-0, målen av Siobhan Birch och Silke Glud, och punkterade matchen.

Klara Böökari reducerade förvisso, men närmare än 7-1 kom inte Team Uppsala. Malmö tog därmed en säker seger.

Malmös Natalie Perry stod för tre mål och ett assist och Silke Glud gjorde ett mål och tre målgivande passningar.

Malmö ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Team Uppsala är på sjätte och sista plats.

De båda lagen möts igen lördag 27 januari 15.45, i Malmö Isstadion.