Karlskrona HK vann mot Kristianstad
Hockeyettan

Karlskrona vände till seger mot Kristianstad

Bortalaget Kristianstad ledde matchen mot Karlskrona efter första perioden. I andra perioden fick Karlskrona rejäl utdelning och vände matchen med fyra raka mål, och Kristianstad orkade aldrig resa sig. Till slut blev det 5-2 (0-1, 4-0, 1-1) i matchen i allettan södra.

Kristianstad tog ledningen efter 13 minuters spel, genom Georg Weigelt framspelad av Oskar Hassel. Karlskrona gjorde dock fyra raka mål i andra perioden och gick från underläge 0-1 till ledning med 4-1. Kristianstad reducerade dock till 4-2 genom Nils Juntorp när bara två minuter återstod att spela, och gjorde matchen spännande in i slutet.

Karlskrona kunde dock avgöra till 5-2 med 1.17 kvar av matchen genom Alexander Bergström.

Det här betyder att Karlskrona nu ligger på sjätte plats i tabellen, och Kristianstad är på tredje plats.

I nästa match, onsdag 31 januari 19.00, har Karlskrona Dalen hemma i NKT Arena, medan Kristianstad spelar hemma mot Halmstad.