Mjölby förlorade mot Segeltorp

Tre poäng till Segeltorp efter avgörande i slutperioden mot Mjölby

Segeltorp vann borta mot Mjölby i Vårettan södra herr med 3-2 (1-1, 1-1, 1-0). Matchen var helt jämn efter två perioder, innan Segeltorp avgjorde.

Edvin Isén stod för Segeltorps avgörande mål med bara en sekunder kvar av matchen.

Första perioden var jämn. Mjölby inledde bäst och tog ledningen genom Christoffer Rapp efter 11.11, men Segeltorp kvitterade genom William Hedman efter 15.06. Segeltorp tog ledningen med 1-2, återigen, på nytt genom William Hedman efter 9.30 i andra perioden.

Mjölby kvitterade till 2-2 genom Christoffer Rapp med 2.33 kvar att spela av perioden. Men Segeltorp avgjorde matchen med en sekund kvar att spela genom Edvin Isén assisterad av Charlie Berglund och William Hedman.

Segeltorps William Hedman stod för tre poäng, varav två mål.

Mjölby har en vinst och fyra förluster och 10–16 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Segeltorp har två vinster och tre förluster och 9–11 i målskillnad. Det här var Mjölbys tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Segeltorps andra uddamålsseger.

Mjölby ligger på nionde plats i tabellen efter matchen, medan Segeltorp ligger på åttonde plats.

Mjölby möter Mörrum i nästa match hemma söndag 28 januari 16.00. Segeltorp möter samma dag Alvesta hemma.