Clemensnäs HC vann mot Piteå HC

Clemensnäs vann efter förlängning mot Piteå

Det blev en riktigt spännande match när Clemensnäs mötte Piteå i J18 Region norr fortsättning herr. Matchen avgjordes först i förlängningen där hemmalaget var starkast, och segerresultatet blev därmed 2-1 (0-1, 1-0, 0-0, 1-0). Matchhjälte blev Felix Bergström, som gjorde det avgörande målet med bara 55 sekunder kvar att spela i förlängningen.

Piteå tog ledningen efter 8.45, genom Pontus Öhlund. Efter 13.07 i andra perioden slog Gustav Oja till, framspelad av Oscar Fältén och Viktor Manberg och kvitterade för Clemensnäs. I tredje perioden gjordes inga mål, och matchen gick därmed till förlängning I förlängningen tog det 4.05 innan Clemensnäs också avgjorde till 2-1. Stor matchhjälte blev Felix Bergström, framspelad av Gustav Oja.

Förlusten var Piteås andra uddamålsförlust.

Clemensnäs har nu fem poäng efter tre spelade matcher, medan Piteå har två poäng efter fyra matcher.

I nästa match, onsdag 31 januari, har Clemensnäs Boden borta i Hive Arena 19.30, medan Piteå spelar hemma mot Vännäs 19.00.