Segeltorp förlorade mot Forshaga

Efter fyra förluster i rad – äntligen är sviten bruten för Forshaga

Matchen mellan Segeltorp och Forshaga i Segeltorpshallen slutade 3-4 (1-1, 2-1, 0-1, 0-0, 0-1) efter straffar. Ett skönt trendbrott för Forshaga. Laget hade före söndagens bortamatch fyra förluster i rad i Vårettan södra herr.

– Skönt att vinna igen. Vi gör ingen vidare prestation i första och andra perioden. En uppryckning i tredje tycker jag. Skönt att vinna bonuspoängen, kommenterade Forshagas tränare Thomas Engman.

Första perioden var jämn. Segeltorp inledde bäst och tog ledningen genom Tristan Magnusson efter 6.24, men Forshaga kvitterade genom Oliver Åkelid efter 12.49. Forshaga gjorde också 1-2 efter 4.25 i andra perioden när Hugo Hell hittade rätt på pass av Hugo Ek Koskela och Victor Stark.

Segeltorps William Westlund gjorde 2-2 efter 10.11 framspelad av Axel Blom och Lukas Dahlbeck.

Elliot Edman gjorde dessutom 3-2 efter 12.45 på pass av Edvin Isén och Oliver Dahlin.

8.38 in i tredje perioden nätade Forshagas Linus Johnsson på pass av Viktor Owesten och Jacob Ringman och kvitterade för Forshaga. I straffläggningen var det Forshaga som avgjorde till 3-4. Den avgörande straffen stod Hugo Hell för.

Forshagas Hugo Hell stod för tre poäng, varav två mål.

Det här var Segeltorps andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Forshagas andra uddamålsseger.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Segeltorp på nionde plats och Forshaga på sjätte plats.

På onsdag 24 januari 19.00 spelar Segeltorp borta mot Mjölby, och Forshaga hemma mot Troja/Ljungby.