Björklöven vann mot Örebro Hockey
Montage
HockeyAllsvenskan norra

Björklöven avgjorde i straffläggningen hemma mot Örebro Hockey

ANNONS

Det blev en riktigt tajt match när Björklöven tog emot Örebro Hockey i HockeyAllsvenskan norra. Matchen avgjordes först efter straffar, där hemmalaget var starkast, och slutresultatet blev därmed 2-1 (1-0, 0-1, 0-0, 0-0, 1-0). Det avgörande straffmålet stod Selina Aho för.

Björklöven tog ledningen efter 17 minuters spel, genom Selina Aho assisterad av Lotte Pedersen och Moe Edle Rise. Efter 18.16 i andra perioden slog Alva Karlsson till, på pass av Camilla Nilsson och Frida Grandelius och kvitterade för Örebro Hockey. I tredje perioden gjordes inga mål, och matchen gick därmed till förlängning

Fjärde perioden blev mållös.

Björklöven har två segrar och tre förluster och 12–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Örebro Hockey har en vinst och fyra förluster och 8–22 i målskillnad.

Det här betyder att Björklöven ligger kvar på fjärde plats i tabellen, och Örebro Hockey på femte plats.

Fredag 26 januari 19.15 möts lagen igen, med Örebro Hockey som hemmalag.


Den här artikeln handlar om: