Wings HC Arlanda vann mot Flemingsberg J20
J20 Region

Theo Weissenberg gjorde två mål för Wings Arlanda i segern mot Flemingsberg J20

Wings Arlanda vann mötet med Flemingsberg J20 hemma med 4-2 (2-0, 0-0, 2-2) på lördagen i J20 Region öst fortsättning herr.

Wings Arlanda startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Filip Wennman och Elias Stenberg.

Andra perioden blev mållös. Flemingsberg J20 reducerade dock till 2-1 genom Vilton Waerner efter 7.28 av matchen.

Wings Arlanda utökade ledningen på nytt genom Theo Weissenberg efter 12.07 i tredje perioden och kom allt närmare segern.

Flemingsberg J20 gjorde 3-2 genom Liam Lundh med 4.24 kvar att spela av matchen.

Wings Arlanda kunde dock avgöra till 4-2 med 1.34 kvar av matchen genom Theo Weissenberg.

Wings Arlandas Theo Weissenberg stod för två mål och ett assist.

För hemmalaget betyder resultatet femte plats i tabellen. Flemingsberg J20 är på sjätte plats.

I nästa match möter Wings Arlanda Huddinge borta och Flemingsberg J20 möter Sollentuna hemma. Båda matcherna spelas måndag 22 januari 19.40.