Ö-vik Hockey J18 vann mot Tegs SK J18
J18 Region

Ö-vik Hockey J18 vände och vann mot Tegs SK J18

Matchen i J18 Region norr fortsättning herr mellan Ö-vik Hockey J18 och Tegs SK J18 i Skyttishallen fick se en vändning i sista perioden. Bortalaget Tegs SK J18 hade ledningen i början av tredje perioden, med 3-2, men Ö-vik Hockey J18 vände matchen och vann till slut med 7-3.

Det var andra raka för Ö-vik Hockey J18, efter 4-1-segern mot Clemensnäs i premiären.

Första perioden var jämn. Ö-vik Hockey J18 inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Olle Andersson efter 3.14, men Tegs SK J18 kvitterade genom William Nygren i slutet av perioden. Efter 2.07 i andra perioden nätade Viggo Öberg, och gav Ö-vik Hockey J18 ledningen.

Tegs SK J18:s Albin Sandström gjorde 2-2 efter 15.09.

Albin Sandström gjorde dessutom 2-3 efter 17.10 på pass av Otto Lindström.

Ö-vik Hockey J18 var starkast i tredje perioden. Laget vann perioden med hela 5-0 och matchen med 7-3.

Ö-vik Hockey J18:s Alfons Eriksson stod för ett mål och två assists.

Nästa motstånd för Ö-vik Hockey J18 är Sundsvall. Lagen möts onsdag 24 januari 19.30 i Brandcode Center. Tegs SK J18 tar sig an Boden borta lördag 27 januari 15.00.