Boston Bruins vann mot Colorado Avalanche
Arkivbild

David Pastrnak sköt hattrick mot Colorado

Boston besegrade Colorado hemma i den tidiga seriefinalen med 5-2 (3-1, 0-1, 2-0) i NHL på fredagen.

Det här ger dock inga förändringar i tabellen. Boston Bruins är i fortsatt serieledning, och Colorado Avalanche på andra plats. Fem poäng skiljer nu lagen åt.

Boston hade övertaget i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 44 sekunder genom David Pastrnak, och gick upp till 2-0 innan Colorado svarade.

I periodpausen hade Boston ledningen med 3-1. Efter 16.20 i andra perioden slog Nathan MacKinnon till, på pass av Josh Manson och Cale Makar och reducerade åt Colorado. Tredje perioden var länge mållös. Boston gick från 3-2 till 5-2 genom två mål av David Pastrnak på 2.14 i slutet av perioden och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 22 sekunder kvar att spela.