VIK Västerås HK vann mot BIK Karlskoga
J18 Region

VIK Hockey segrare hemma mot BIK Karlskoga

VIK Hockey vann mötet i J18 Region väst fortsättning herr på hemmaplan mot BIK Karlskoga, med 5-2 (1-0, 3-0, 1-2).

BIK Karlskogas tränare Markus Karlsson om matchen:

– En mindre bra prestation utav oss idag tyvärr, vi lämnar varandra lite en och en i spelet både med och utan puck idag, vinner för lite kamper om insidan generellt i spelet! Det är ett race med 10 omgångar kvar, handlar om att fokusera på nästa uppgift kommande vecka och studsa tillbaka!

VIK Hockey tog ledningen efter nio minuters spel, genom Olle Forsberg assisterad av Arvid Söderkvist och Vilmer Beijbom. I andra perioden var VIK Hockey starkast och gick från 1-0 till 4-0 genom mål av Max Joona, Olle Carlsson och Oliver Marcelius. VIK Hockey ökade ledningen till 5-0 genom Jacob Söderberg-Nelson efter 6.54 i tredje perioden.

Wilhelm Sjöberg och Filip Östlund reducerade förvisso, men närmare än 5-2 kom inte BIK Karlskoga. VIK Hockey tog därmed en säker seger.

Det här betyder att VIK Hockey nu ligger på andra plats i tabellen, och BIK Karlskoga är på femte plats.

Söndag 21 januari 13.00 spelar VIK Hockey borta mot Grums. BIK Karlskoga möter Grums hemma i Nobelhallen torsdag 25 januari 19.00.