Vegas Golden Knights vann mot Nashville Predators
Arkivbild

Mark Stone det stora utropstecknet när Vegas slog Nashville

Vegas besegrade Nashville hemma i NHL med 4-1 (1-0, 2-1, 1-0). Men mycket snack handlade om Mark Stone – som gjorde ett hattrick för Vegas.

Jonathan Marchessault gjorde också ett mål för segrarna, målet för Nashville Predators gjordes av Luke Evangelista.

Vegas Golden Knights tog ledningen efter 15 minuters spel, genom Mark Stone framspelad av Pavel Dorofeyev och Nicolas Hague. Efter 1.11 i andra perioden gjorde Vegas 2-0, på nytt genom Mark Stone.

Nashville reducerade dock till 2-1 genom Luke Evangelista med 2.30 kvar att spela av perioden.

Vegas utökade ledningen på nytt, återigen genom Mark Stone efter 19.42. Laget punkterade matchen med ett 4-1-mål med 19 sekunder kvar att spela genom Jonathan Marchessault assisterad av Alex Pietrangelo och Nicolas Roy. Det fastställde slutresultatet till 4-1.