Tingsryd vann mot Halmstad HF

Målfest när Tingsryd krossade Halmstad HF i Dackehallen

Tingsryd hade inga problem med Halmstad HF i J20 Region syd Topp 6 herr, och vann hemma med 6-0 (2-0, 2-0, 2-0).

Halmstad HF:s tränare Linus Sjösten kommenterade matchen:

– Vi kommer inte upp i den nivån som vi är vana vid. Tingsryd spelar bra och de spelar bättre än oss helt enkelt. Tufft att förlora idag men en ny match på lördag att se fram mot.

Det var andra raka segern för Tingsryd, efter 4-3 mot Troja/Ljungby i premiären.

I början av matchen var Tingsryd starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i slutet av perioden av Algot Danielsson och Frantisek Broz. Tingsryd gjorde två mål i andra perioden och gick från 2-0 till 4-0, målen av David Quist och William Stålstedt. Tingsryd fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-0. Målen i sista perioden gjordes av Algot Danielsson och Frantisek Broz.

Tingsryds Liam Bayati hade tre assists, Algot Danielsson gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål och William Stålstedt stod för ett mål och två assists.

Lördag 20 januari spelar Tingsryd hemma mot Karlskrona 13.30 och Halmstad HF mot Borås borta 14.00 i Borås Ishall.