GötaTraneberg IK förlorade mot Vallentuna Hockey

Bortasegern mot Göta Traneberg förlänger sviten för Vallentuna

Det går fortsatt bra för Vallentuna i J20 Region öst fortsättning herr. På tisdagen mötte laget Göta Traneberg i HCL Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Göta Traneberg blev 5-0 (1-0, 2-0, 2-0).

Vallentuna tog ledningen efter 13 minuters spel, genom Carl Lorentzon framspelad av William Palmquist och William Hoffman. Vallentuna startade andra perioden bäst och gick från 0-1 till 0-3 genom mål av Theodor Forsström och Carl Lorentzon. Vallentuna fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 5-0. Målen i sista perioden gjordes av William Palmquist och Paul Tollet.

Vallentunas Carl Lorentzon stod för tre poäng, varav två mål och William Palmquist gjorde ett mål och spelade fram till två mål.

Det här betyder att Vallentuna ligger på andra plats i tabellen, och Göta Traneberg är på tionde och sista plats. Vallentuna var sexa i tabellen för nio dagar sedan, men har fått ett lyft.

Torsdag 18 januari 19.40 spelar Göta Traneberg borta mot Tyresö Hanviken Hockey. Vallentuna möter Tyresö Hanviken Hockey hemma i Vallentuna Ishall lördag 20 januari 14.40.