Nacka HK vann mot Hammarby J20
J20 Region

Seger för Nacka efter vändning mot Hammarby J20

Bortalaget Hammarby J20 hade ledningen efter första perioden i matchen mot Nacka, men efter första pausen fick Nacka rejäl utdelning. Laget gjorde fyra raka mål, och Hammarby J20 orkade aldrig resa sig. Till slut blev det 4-2 (0-2, 4-0, 0-0) i matchen i J20 Region öst fortsättning herr.

Hammarby J20 startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål tidigt i perioden av Sture Kågemark och Ludwig Andersson. Nacka vände på dock matchen när laget gjorde fyra raka mål och gick från 0-2 till 4-2 i andra perioden. Nackas mål gjordes av Maximilian Lulek, Oscar Thorell, Rihards Borskis och Matej Vucic. I tredje perioden höll Nacka i sin 4-2-ledning och vann.

För Nacka gör resultatet att man nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Hammarby J20 är på nionde plats. Noteras kan att Nacka sedan den 15 december har avancerat fyra placeringar i tabellen.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 20 januari. Då möter Nacka Huddinge i Nacka Ishall 13.00. Hammarby J20 tar sig an Nyköping borta 14.00.