Vallentuna Hockey vann mot Nacka HK
J20 Region

Storseger för Vallentuna hemma mot Nacka

Vallentuna hade en riktig målfest när man besegrade Nacka hemma i Vallentuna Ishall i J20 Region öst fortsättning herr. Vallentuna vann med hela 7-0 (2-0, 2-0, 3-0).

Segern var Vallentunas sjätte på de senaste sju matcherna.

Vallentuna startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Kevin Persson och Theodor Forsström. Det skulle komma mer från Vallentuna. Vallentuna gjorde två snabba mål i andra perioden och gick från 2-0 till 4-0, målen av Patrik Kastbom och Victor Glans. Vallentuna fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-0. Målen i sista perioden gjordes av Carl Lorentzon, William Palmquist och Paul Tollet.

Det här betyder att Vallentuna nu ligger på tredje plats i tabellen, och Nacka är på fjärde plats.

I nästa omgång har Vallentuna Göta Traneberg borta i HCL Arena, tisdag 16 januari 20.00. Nacka spelar hemma mot Hammarby J20 måndag 15 januari 19.55.