Skutskärs SK förlorade mot Lindefallets SK

Svårstoppade Lindefallet fortsätter vinna – 7-4 mot Skutskär

Det blev 7-4 (2-2, 3-0, 2-2) borta mot Skutskär på fredagen och därmed också den åttonde raka segern i hockeytrean Gästrikland för Lindefallet. Det innebär också att Skutskär åkte på sjätte raka förlusten.

Lindefallets tränare Magnus Nilsson tyckte till om matchen:

– Länge sedan vi spela match nu, så lite ringrostigt var det i första men sedan steppa vi upp och drog ifrån. Många spelare som varken tränat eller spelat under en tid så det var jobbigt för många av oss. Men 3 fina poäng tar vi med oss.

Lindefallet tog ledningen efter fem minuters spel, genom Erik Holmberg framspelad av Petter Kjellin.

Skutskär kvitterade till 1-1 efter 11.37, när Fabian Zimmerhofer hittade rätt assisterad av Marcus Friberg Carlsson och Sebastian Wessén.

Lindefallet tog ledningen på nytt efter 15.38, när Andreas Zetterman slog till på pass av Jesper Paepke och Petter Kjellin.

Skutskär kvitterade till 2-2 efter 16.41, när Melvin Yng fick träff assisterad av Edvin Färnstrand och Oskar Findin.

I andra perioden var det Lindefallet som var starkast. Laget vann perioden med 0-3 och ställningen efter två perioder var 2-5.

Tredje perioden slutade 2-2 och Lindefallet vann matchen med 7-4.

Det här betyder att Lindefallet ligger på andra plats i tabellen, och Skutskär är på sjunde plats.

Skutskär tar sig an Sandviken i nästa match hemma tisdag 16 januari 19.30. Lindefallet möter samma dag 19.00 Ockelbo borta.