New York Islanders vann mot Toronto Maple Leafs
Arkivbild

Mathew Barzal sköt NY Islanders till övertidsseger mot Toronto

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut NY Islanders avgöra den jämna matchen hemma mot Toronto i NHL. Slutresultatet blev 4-3 (1-1, 2-2, 0-0, 1-0). Mathew Barzal blev matchhjälte för NY Islanders med sitt mål blott 21 sekunder in i förlängningen.

New York Islanders började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 40 sekunder slog Kyle Palmieri till.

Toronto Maple Leafs kvitterade till 1-1 efter 12.39, när Bobby McMann slog till på pass av Noah Gregor och T.J. Brodie.

Laget tog också ledningen efter 20.26, när Auston Matthews fick träff.

Efter 2.40 i andra perioden slog Auston Matthews till ännu en gång, och gjorde 1-3.

NY Islanders Alexander Romanov gjorde 2-3 efter 4.18 på pass av Mathew Barzal.

Bo Horvat gjorde dessutom 3-3 efter 13.51 framspelad av Noah Dobson och Mathew Barzal.

NY Islanders avgjorde matchen med -1.39 kvar att spela genom Mathew Barzal.

Mathew Barzal gjorde ett mål för NY Islanders och två målgivande passningar.

Det här var NY Islanders tolfte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Torontos tionde uddamålsförlust.

Det här betyder att NY Islanders ligger kvar på fjärde plats i tabellen, och Toronto på tredje plats.

Söndag 14 januari spelar NY Islanders borta mot Nashville 02.00 och Toronto mot Colorado hemma 01.00 i Scotiabank Arena.