Jonstorps IF Ishf förlorade mot Ulricehamns IF
Montage
Hockeytvåan

Ulricehamn bröt Jonstorps fina vinstsvit

ANNONS

Jonstorp har spelat bra i Hockeytvåan södra vår herr. Inför matchen hemma mot Ulricehamn hade laget tagit fem raka segrar. På onsdagen tog det stopp och matchen i Jonstorps Ishall slutade 1-3 (0-1, 1-1, 0-1). Det var första förlusten i serien för Jonstorp.

– Det saknas en hel del ödmjukhet idag, det syntes i en passivitet i försvarsspelet, en bekvämlighet och ovilja att ta sig in framför motståndarnas mål, men framförallt i en nonchalans i vårt puckinnehav som ledde till alldeles för många turnovers i mittzon. Vi gör trots det en helt okej match och XG är klart i vår favör, mängder av missade frilägen och ramträffar. Vi lär oss och kommer bättre förberedda på lördag, kommenterade Jonstorps tränare Johan Larmark.

Första perioden var jämn. Ulricehamn inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Ilya Zheltakov efter 3.55, men Jonstorp kvitterade genom Anton Wester i slutet av perioden. Efter 15.14 i andra perioden nätade Jesper Eriksson, på pass av Linus Bruhn och Johan Lantz och gav Ulricehamn ledningen. 15.53 in i tredje perioden slog Ilya Zheltakov till på nytt framspelad av Max Rapp och ökade ledningen för Ulricehamn. 1-3-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Jonstorp är kvar på andra plats, och Ulricehamn stannar sist, på tionde plats, i tabellen.

I nästa omgång har Jonstorp HA 74 Sävsjö hemma i Jonstorps Ishall, lördag 13 januari 15.00. Ulricehamn spelar hemma mot Åseda söndag 14 januari 16.00.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 03 maj
02:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
01:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 04 maj
04:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games