Helsingborg vann mot Sölvesborg
Montage
Hockeytvåan

Två mål för Robin Bringsén när Helsingborg vann mot Sölvesborg

ANNONS

Det blev Helsingborg som vann matchen hemma mot Sölvesborg i HockeyTvåan Alltvåan södra herr på onsdagen. 5-2 (2-1, 2-0, 1-1) slutade matchen.

Sölvesborgs tränare Jonas Kellander tyckte till om matchen:

– Vi är bra de första 7-8 minuterna och tar rättvist ledningen med 1-0 genom #66. Då gör vi det som vi pratat om. Sen följer 45 minuter med dålig juniorhockey. Dumma beslut, dåliga passningar och vi ger bort alldeles för mycket is till Helsingborg. Vi har som lag en tillräckligt hög högsta nivå men vår lägsta nivå är under all kritik. En stor del av problemet tar jag på mig då vi inte riktigt taggar till när vi behöver det som bäst.

Första perioden var jämn. Sölvesborg inledde bäst och tog ledningen genom Tor Ehnrot efter 4.52, men Helsingborg kvitterade genom Robin Bringsén. Och Helsingborg hann också ta ledningen, genom Wille Frelin. Helsingborg startade andra perioden bäst och gick från 2-1 till 4-1 genom mål av Andreas Karlsson och Robin Bringsén. Sölvesborg reducerade dock till 4-2 genom Jesper Kellander efter 5.58 av matchen.

Helsingborg kunde dock avgöra till 5-2 med 8.56 kvar av matchen genom Jakob Pettersson.

Helsingborg ligger på nionde plats i tabellen efter matchen, medan Sölvesborg ligger på sjätte plats.

I nästa match, söndag 14 januari 16.00, har Helsingborg HC Lidköping hemma i Olympiarinken, medan Sölvesborg spelar borta mot Vänersborg.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL