Foto: Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Storseger för Brynäs borta mot Kalmar

ANNONS

Brynäs hade en riktig målfest när man besegrade Kalmar borta i Hatstore Arena i Hockeyallsvenskan. Brynäs vann med hela 6-0 (1-0, 4-0, 1-0).

– Skillnaden gjordes i andra perioden, vi hade behövt sekvenser som skapar mer momentum för oss, och påverkar matchbilden i vår riktning, istället blir det tvärtom och en tuff uppförsbacke. Försöker hitta sätt, men lyckas inte ikväll, kommenterade Kalmars tränare Viktor Tuurala.

Segern var Brynäs sjätte på de senaste sju matcherna.

Brynäs tog ledningen efter 11.43, genom Anton Ohlsson. I andra perioden var Brynäs starkast och gick från 0-1 till 0-5 genom två mål av Miks Indrasis, ett mål av Anton Rödin och ett mål av Jack Kopacka. Brynäs gjorde också 0-6 genom Anton Rödin på pass av Miks Indrasis och Johan Larsson efter 10.19 i tredje perioden. Det fastställde slutresultatet till 0-6.

Brynäs Miks Indrasis stod för fyra poäng, varav två mål.

Det här betyder att Kalmar är kvar på elfte plats, och att Brynäs fortfarande leder serien.

Nästa motstånd för Kalmar är Tingsryd. Brynäs tar sig an AIK hemma. Båda matcherna spelas fredag 12 januari 19.00.


 

Den här artikeln handlar om: