Nynäshamns IF HC förlorade mot FOC Farsta IF
Hockeytrean

Carl Kimell matchvinnare – Farsta vände och vann mot Nynäshamn

Matchen i Hockeytrean östra fortsättningsserie mellan Nynäshamn och Farsta i Folkets Hall fick se en vändning i sista perioden. Hemmalaget Nynäshamn hade ledningen i början av tredje perioden, med 2-1, men Farsta vände matchen och vann till slut med 4-2, efter kvittering av Carl Kimell, och sen avgörande mål av samme man.

Nynäshamn tog ledningen efter 17 minuters spel, genom Jesper Lind på pass av Kevin Niskanen Elmquist. Efter 2.38 i andra perioden nätade Kevin Niskanen Elmquist, framspelad av Jesper Lind och Fredrik Lagerqvist och gjorde 2-0.

Farstas William Kroon gjorde 2-1 efter 3.35 på pass av Philip Baczek.

Felix Johansson gjorde dessutom 2-2 efter 20.57 framspelad av Marcus Glansborg och Philip Baczek.

I tredje perioden gjorde Farsta 2-3 efter 7.01 genom Carl Kimell. Och med bara 5 sekunder kvar satte samma Kimell också 2-4.

För tabellens utseende betyder det här att Nynäshamn ligger på tredje plats medan Farsta har andraplatsen.

Nynäshamn tar sig an Vallentuna-Ormsta i nästa match borta tisdag 16 januari 19.40. Farsta möter Gimo hemma fredag 12 januari 20.00.