Eskilstuna Linden förlorade mot Alvesta
Hockeyettan

Två mål för Victor Lindman när Alvesta besegrade Eskilstuna Linden

Alvesta vann mötet med Eskilstuna Linden borta med 4-1 (1-0, 1-0, 2-1) på söndagen i Vårettan södra herr.

Alvesta tog ledningen efter 18 minuters spel, genom William Wennström på pass av Victor Lindman och Hampus Andreen. Efter 18.07 i andra perioden slog Victor Lindman till, framspelad av Albin Bardh och Caleb Eefting och gjorde 0-2. Efter 3.39 i tredje perioden ökade Alvesta på till 0-3 genom Hampus Andreen.

Eskilstuna Linden reducerade dock till 1-3 genom Cristopher Norlin tidigt i perioden av matchen.

Alvesta kunde dock avgöra till 1-4 med fem sekunder kvar av matchen genom Victor Lindman.

Victor Lindman gjorde två mål för Alvesta och två assist.

Eskilstuna Linden har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter fyra spelade matcher. Alvesta har sju poäng.

Nästa motstånd för Eskilstuna Linden är Segeltorp. Alvesta tar sig an Huddinge hemma. Båda matcherna spelas onsdag 10 januari 19.00.