Osby vann mot Åstorp IK
Hockeytrean

Osby besegrade Åstorp IK efter Colin Holmströms dubbel

Det blev Osby som gick segrande ur mötet med Åstorp IK i Hockeytrean södra C fortsättningsserie på hemmaplan, med 4-1 (3-0, 0-1, 1-0).

Åstorp IK:s lagledare Andrée Persson om matchen:

– Vi är inte med från start och får på så vis jobba i uppförsbacke ganska tidigt. Tyvärr är den lite för brant för att vi ska kunna komma ikapp målmässigt. Men det finns bra intentioner som vi får ta med oss till nästa match.

Osby spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Colin Holmström, Robin Mendelsohn och Daniel Petersson. Efter 7.43 i andra perioden nätade Jacob Johansson, framspelad av Mikael Leskinen och Joel Winblad och reducerade åt Åstorp IK. 4.45 in i tredje perioden slog Colin Holmström till återigen på pass av Axel Lindgren och Daniel Petersson och ökade ledningen för Osby. 4-1-målet blev matchens sista.

Colin Holmström gjorde två mål för Osby och ett målgivande pass och Daniel Petersson stod för ett mål och två assists.

Osby har nu nio poäng efter fyra spelade matcher, medan Åstorp IK har en poäng efter tre matcher.

I nästa match, torsdag 11 januari, har Osby Lund Giants borta i Lunds Ishall 19.20, medan Åstorp IK spelar borta mot Lejonet 19.30.