Kungälvs IK förlorade mot Olofström
J18 Region

Olofström vann borta mot Kungälv

Det blev en uddamålsseger för Olofström i matchen mot Kungälv i J18 Region syd fortsättning herr på söndagen. Laget vann med 5-4 (2-0, 2-2, 1-2) borta i Oasen.

Olofströms tränare Johan Hellström tyckte så här om matchen:

– En jämn tillställning, två lag som bytte chanser med varandra. I slutändan var det ett uppoffrande försvarsspel som var nyckeln till segern.

I början av matchen var Olofström starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Leo Widén och Oliver Nielsen. Andra perioden slutade 2-2 och ställningen efter två perioder var 2-4.

Noah Johanson och Isak Sjöström reducerade två gånger om och skapade riktig nerv, men närmare än 4-5 kom inte Kungälv.

Senaste mötet lagen emellan slutade med seger för Kungälv med 4-2.

Nästa motstånd för Kungälv är Karlskrona. Olofström tar sig an Tingsryd hemma. Båda matcherna spelas torsdag 11 januari 19.00.