Huddinge IK förlorade mot Vallentuna Hockey
J20 Region

Vallentuna vann efter förlängning mot Huddinge

Matchen mellan Huddinge och Vallentuna i J20 Region öst fortsättning herr slutade oavgjort efter full tid. Först i förlängningen kunde Vallentuna avgöra till 2-1 (0-0, 1-0, 0-1, 1-0). Stor matchhjälte i förlängningen blev Olle Nordberg som gjorde det avgörande målet.

Segern var Vallentunas fjärde på de senaste fem matcherna.

Den första perioden slutade 0–0. Det var först 10.26 in i andra perioden som Vallentuna tog ledningen genom William Palmquist på pass av Melvin Persson.

1.56 in i tredje perioden nätade Huddinges Axel Klingvall på pass av Philip Ryegård och Viggo Wiklund och kvitterade för Huddinge. I förlängningen tog det 1.00 innan Vallentuna avgjorde till 1-2. Matchvinnare för bortalaget blev Olle Nordberg, på pass av William Hoffman.

Det här var Huddinges andra uddamålsförlust den här säsongen.

Vallentuna ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Huddinge är på åttonde plats.

I nästa match, måndag 8 januari, har Huddinge Sollentuna borta i Sveab Arena 19.30, medan Vallentuna spelar hemma mot Wings Arlanda 19.40.