Modo Hockey förlorade mot Rögle BK
Arkivbild

Rögle besegrade Modo Hockey efter Michael Kaplas dubbel

Det blev Rögle som gick segrande ur mötet med Modo Hockey i SHL på bortaplan, med 5-1 (2-1, 0-0, 3-0).

Rögle startade matchen vassast. Laget ryckte åt sig ledningen med 0-2, genom mål av Albin Sundsvik och Daniel Zaar innan Modo Hockey svarade och gjorde 2-1 genom Josh Dickinson.

Andra perioden blev mållös. I tredje perioden var Rögle starkast och gick från 1-2 till 1-5 genom två mål av Michael Kapla och ett mål av Henry Bowlby och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 20 sekunder kvar att spela.

Det här betyder att Modo Hockey ligger kvar på nionde plats i tabellen, och Rögle på tolfte plats.

Modo Hockey tar sig an Leksand i nästa match hemma torsdag 11 januari 19.00. Rögle möter Timrå borta måndag 8 januari 19.00.