Almtuna vann mot IK Oskarshamn
J20 Nationell

Adrian Zetterberg femmålsskytt i Almtunas seger mot Oskarshamn

Fem mål hann Adrian Zetterberg med när Almtuna besegrade Oskarshamn på hemmaplan med 6-1 (1-1, 4-0, 1-0) i J20 Nationell forts herr.

Oskarshamn tog ledningen efter 6.47, genom Max Eriksson assisterad av Borna Kopac och Nace Langus.

Almtuna kvitterade till 1-1 efter 13.51, när Adrian Zetterberg hittade rätt framspelad av Carl Leijon.

Laget tog också ledningen efter 20.54, genom Filip Ekberg på pass av Wilhelm Hasselhuhn och Gustav Meijer.

I andra perioden var Almtuna starkast och gick från 2-1 till 5-1 genom tre mål av Adrian Zetterberg. 16.13 in i tredje perioden nätade Almtunas Adrian Zetterberg återigen på pass av Olle Norberg och Oliver Selström och ökade ledningen för Almtuna. 6-1-målet blev matchens sista.

Almtunas Adrian Zetterberg gjorde fem mål.

Senaste mötet lagen emellan slutade med seger för Almtuna med 9-2.

Söndag 7 januari spelar Almtuna hemma mot Malmö 11.00 och Oskarshamn mot AIK borta 15.30 i Ulriksdals IP.