Tyresö Hanviken Hockey förlorade mot Nyköpings HF Ungdom
J20 Region

Nyköping vann efter förlängning mot Tyresö Hanviken Hockey

Matchen mellan hemmalaget Tyresö Hanviken Hockey och gästande Nyköping i J20 Region öst fortsättning herr var lika efter full tid. Först i förlängningen kunde Nyköping avgöra till 4-3 (2-0, 0-3, 1-0, 1-0). Matchhjälte blev Valter Björnsson, som gjorde det avgörande målet 52 sekunder in i förlängningen.

Det här innebär att Nyköping nu har sju segrar i följd i J20 Region öst fortsättning herr.

Nyköping startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål tidigt i perioden av Filip Lindberg och John Frisö. Tyresö Hanviken Hockey vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 0-2 till 3-2 i andra perioden. Tyresö Hanviken Hockeys mål gjordes av Devin Kling 2 och Victor Englund. 14.01 in i tredje perioden nätade Nyköpings Filip Lindberg återigen och kvitterade för Nyköping.

Laget avgjorde matchen med -1.08 kvar att spela genom Valter Björnsson framspelad av Filip Lindberg och Samuel Svedberg.

Nyköpings Filip Lindberg stod för tre poäng, varav två mål. Devin Kling gjorde två mål och totalt tre poäng för Tyresö Hanviken Hockey.

Det här var Nyköpings fjärde uddamålsseger.

Tyresö Hanviken Hockey ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Nyköping leder serien.

Måndag 8 januari möter Tyresö Hanviken Hockey Flemingsberg J20 borta 19.40 och Nyköping möter Nacka hemma 19.45.