Jonstorps IF Ishf vann mot Olofström
Hockeytvåan

Formstarka Jonstorp vann mot Olofström

4-1 (1-1, 2-0, 1-0) blev resultatet när Jonstorp och Olofström möttes i Jonstorps Ishall på onsdagen. I och med detta har Jonstorp fyra raka segrar i Hockeytvåan södra vår herr.

Olofströms assisterande tränare Torbjörn Viktorsson tyckte till om matchen:

– Idag räckte vi inte till, Jonstorp var lite bättre än oss på de flesta punkter tyvärr. Hem å gnugga vidare så tar vi nya tag till omstarten 7:e januari.

Första perioden var jämn. Jonstorp inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Andreas Lundberg efter 2.26, men Olofström kvitterade genom Sebastian Freed Karlsson efter 16.08. I andra perioden var Jonstorp starkast och gick från 1-1 till 3-1 genom mål av Filip Lidman och Adam Lundqvist. 16.34 in i tredje perioden slog Christian Kristiansen till på pass av Adam Lundqvist och Isak Spahija och ökade ledningen för Jonstorp. Det fastställde slutresultatet till 4-1.

Jonstorps Adam Lundqvist stod för ett mål och två assists.

För hemmalaget betyder resultatet andra plats i tabellen. Olofström är på tredje plats.

Jonstorp möter Hanhals Kings i nästa match borta söndag 7 januari 16.00. Olofström möter samma dag Ulricehamn borta.