Nyköpings HF Ungdom vann mot Huddinge IK
J20 Region

Femte raka för Nyköping efter seger mot Huddinge

Formen är bra just nu för Nyköping. På onsdagen kom femte raka segern i J20 Region öst fortsättning herr, 4-3 (0-0, 1-1, 2-2, 1-0) efter förlängning, hemma mot Huddinge. Det innebär att Huddinge åkte på femte raka förlusten.

Filip Lindberg blev matchhjälte med sitt avgörande 4-3-mål 2.34 in i förlängningen.

Första perioden blev mållös. Efter 8.16 i andra perioden gjorde Nyköping 1-0 genom Samuel Svedberg.

Huddinge gjorde 1-1 genom Charlie Kronnäs efter 14.34 av perioden.

Nyköping gjorde dock två snabba mål och gick från 1-1 till 3-1, målen av Valter Björnsson och Samuel Svedberg. 12.11 in i tredje perioden slog David Puikkonen till framspelad av Victor Höglund och reducerade för Huddinge.

Efter 12.50 slog Oscar Frank till på pass av Hugo Wallin och Filip Larsson och kvitterade för Huddinge.

I förlängningen tog det 2.34 innan Nyköping avgjorde till 4-3. Stor matchhjälte blev Filip Lindberg, framspelad av Walter Reimer.

Det här var Nyköpings andra uddamålsseger den här säsongen.

Huddinge har startat svagt och har bara en poäng efter fem spelade matcher. Nyköping har 14 poäng.

På onsdag 3 januari 19.40 spelar Nyköping borta mot Vallentuna, och Huddinge hemma mot Flemingsberg J20.