Kallhälls IF vann mot Järna SK
Hockeyfyran

Johan Andersson tvåmålsskytt för Kallhäll i segern mot Järna

Kallhäll vann mötet med Järna hemma med 6-2 (0-1, 3-1, 3-0) på måndagen i HockeyFyran Allfyran östra.

Järnas lagledare Anders Andersson tyckte till om matchen:

– Vi försökte så mycket vi kunde, men Kallhäll var starkare och tyngre.

Järna tog ledningen efter 15.07, genom Kip Eriksson framspelad av Pontus Löwstedt och Calle Sättberger. Efter 2.03 i andra perioden nätade Fredrik Engert, på pass av Emil Hildeby och Philip Olsson och kvitterade för Kallhäll.

Samuel Ganslandt gjorde dessutom 2-1 efter 7.34 framspelad av Dennis Lundgren och Alexander Tyreskog.

Järnas Kip Eriksson gjorde 2-2 efter 11.59 framspelad av Albin Grönquist och Martin Trygg.

Kallhälls Emil Hildeby gjorde 3-2 efter 18.23 på pass av Philip Olsson och Fredrik Engert.

Kallhäll startade tredje perioden bäst och gick från 3-2 till 6-2 genom två mål av Johan Andersson och ett mål av Rasmus Green och avgjorde matchen.

När lagen senast möttes blev det seger för Kallhäll med 6-3.

Kallhäll möter Bålsta i nästa match borta onsdag 20 december 19.30. Järna möter samma dag Nyköping hemma.