Huddinge IK förlorade mot Hammarby J20
J20 Region

Hammarby J20 besegrade Huddinge efter Eric Couchers dubbel

Det blev Hammarby J20 som gick segrande ur mötet med Huddinge i J20 Region öst fortsättning herr på bortaplan, med 6-3 (1-2, 3-1, 2-0).

Huddinge startade matchen starkast. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Charlie Kronnäs och Axel Klingvall innan Hammarby J20 svarade och gjorde 2-1 genom Eric Coucher. Efter 1.58 i andra perioden slog Elvin Hermin till, på pass av Tom Grövik och Melvin Andersson och kvitterade för Hammarby J20.

Huddinges Axel Ekberg gjorde 3-2 efter 3.05 framspelad av Filip Hedlund.

Hammarby J20:s Ludwig Andersson gjorde 3-3 efter 13.59 framspelad av Nils Hallbom.

Alex Wahtramäe gjorde dessutom 3-4 efter 18.53 på pass av Emil Champ Larsson och Liam Qvarnström.

Hammarby J20 startade tredje perioden bäst och gick från 3-4 till 3-6 genom mål av Eric Coucher och Oliver Strand och avgjorde matchen.

Huddinge ligger på nionde plats i tabellen efter matchen, medan Hammarby J20 ligger på åttonde plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är onsdag 20 december. Då möter Huddinge Nyköping i Stora Hallen 19.45. Hammarby J20 tar sig an Tyresö Hanviken Hockey hemma 19.30.