BIK Karlskoga J20 vann mot Hudiksvalls HC

BIK Karlskoga J20 kvalklart efter seger mot Hudiksvall

Efter en bra säsong i J20 Region väst herr är BIK Karlskoga J20 nu klart för kval. Det efter seger, 9-0 (4-0, 3-0, 2-0), på hemmaplan mot Hudiksvall.

Därmed har BIK Karlskoga J20 vunnit 15 matcher i rad i J20 Region väst herr.

BIK Karlskoga J20 spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom två mål av Melvin Joona, ett mål av Edwin Sandahl och ett mål av Carl Lindskog. BIK Karlskoga J20 var långt ifrån nöjt där. BIK Karlskoga J20 stod därefter för tre raka mål i andra perioden när laget gick från 4-0 till 7-0 på bara 2.34. BIK Karlskoga J20 fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 9-0. Målen i sista perioden gjordes av Edwin Sandahl och Erasts Nazarenko.

Edwin Sandahl och Melvin Joona gjorde tre mål och ett assist var för BIK Karlskoga J20.

BIK Karlskoga J20 imponerar med fem segrar och 37–5 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Hudiksvall har tre vinster och två förluster och 14–19 i målskillnad.

BIK Karlskoga J20 stannar därmed i serieledning, och Hudiksvall på sjätte plats, i tabellen.

Nästa motstånd för BIK Karlskoga J20 är Borlänge. Lagen möts tisdag 9 januari 19.00 i Nobelhallen. Hudiksvall tar sig an Valbo J20 hemma lördag 6 januari 16.40.