Wings HC Arlanda vann mot Huddinge IK

Hattrick av Olle Dahlman när Wings Arlanda slog Huddinge

Olle Dahlman stod för ett hattrick när Wings Arlanda besegrade Huddinge på hemmaplan i J20 Region öst fortsättning herr med 5-3 (3-2, 1-1, 1-0). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Vilgot Gröndahl och Filip Wennman, målen för Huddinge gjordes av David Puikkonen, Philip Ryegård och Oskar Strömberg.

Det var första segern för Wings Arlanda, efter 1-2 mot Flemingsberg J20 i premiären.

Wings Arlanda var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 3-2.

Efter 6.16 i andra perioden nätade Oskar Strömberg, på pass av David Puikkonen och Isak Fehrling och kvitterade för Huddinge.

Wings Arlandas Vilgot Gröndahl gjorde 4-3 efter 11.47 framspelad av Theo Weissenberg och Tim Dackell.

2.06 in i tredje perioden slog Filip Wennman till på pass av Love Granström och Kevin Nilsson-Ström och ökade ledningen för Wings Arlanda. 5-3-målet blev matchens sista.

David Puikkonen gjorde ett mål för Huddinge och spelade fram till två mål. Tim Dackell hade tre assists för Wings Arlanda.

Lördag 16 december spelar Wings Arlanda borta mot Sollentuna 17.30 och Huddinge mot Tyresö Hanviken Hockey borta 17.00 i Tyresö Ishall.