Falu IF vann mot Leksand 2

Storseger för Falu IF hemma mot Leksand 2

Falu IF hade en riktig målfest när man besegrade Leksand 2 hemma i Lugnets Ishall i NDHL DamEttan västra. Falu IF vann med hela 12-0 (2-0, 6-0, 4-0).

Segern var Falu IF:s femte på de senaste sex matcherna.

I början av matchen var Falu IF starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Esther De Jong och Keagan Goulet. Det var bara början för Falu IF. Även i andra perioden var det Falu IF som var starkast. Laget vann perioden med hela 6-0 och ställningen efter två perioder var 8-0.

Falu IF fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 12-0. Målen i sista perioden gjordes av Lina Wester, Molly Eljas, Ashley Mccabe och Felicia Åberg.

Sarah Gaiser och Ashley Mccabe gjorde två mål och tre assist var för Falu IF.

Det här betyder att Falu IF är kvar på tredje plats, och Leksand 2 stannar på sjunde plats, i tabellen.